Afbouwteam

Vraag vrijblijvend offerte aan!


STUKADOORSWERK

Wat kunt u van ons verwachten?

Lees hieronder wat u van ons

kunt verwachten.

Deskundig advies


U kunt uw opdracht met een gerust hart aan Afbouwteam overlaten. Wij nemen graag de begeleiding en uitvoering voor onze rekening . Met ons team staan wij voor u klaar met deskundig advies en prima vakwerk.


Duidelijke afspraken


Voorafgaand aan een opdracht wilt u goed geïnformeerd worden over mogelijkheden, kosten en tijdsduur. Daarom bekijken wij samen met u de situatie op locatie. Vervolgens spreken de mogelijkheden met u door. Hierbij adviseren wij u over passende oplossingen. Alle werkzaamheden worden gedetailleerd vastgelegd in een schriftelijke offerte. Ook de planning spreken wij af in overleg met u. U weet dus in alle gevallen waar u aan toe bent en komt achteraf niet voor verrassingen te staan.


Eén contactpersoon


Tijdens de opdracht wilt u graag op de hoogte gehouden worden van het verloop van de werkzaamheden. Bij Afbouwteam heeft u daarom te maken met één contactpersoon. Deze weet alles van de opdracht en is uw vaste aanspreekpunt voor al uw vragen .


Verzorgde oplevering


Onze stucadoors werken professioneel
en leveren de opdracht keurig verzorgd op. Vloeren (en eventuele aangrenzende muren die niet gestuct worden) plakken wij af met speciaal beschermingsmateriaal.

Garantie

Wij hebben verstand van zaken en staan niet alleen zelf garant voor ons werk, maar hebben ook de garantie van de keurmerk Kwaliteitsvakman achter ons. U krijgt standaard 5 jaar garantie op al onze werkzaamheden.

Mede door flexibiliteit en een effectieve planning kan Afbouwteam er voor zorgen dat de goed opgeleide en ervaren vakman bij u thuis in een korte tijd uw wensen verwezenlijkt.