Afbouwteam

Vraag vrijblijvend offerte aan!


Glanspleister

Laten aanbrengen van glanspleister

Een veel toegepaste vorm van wandbekleding is tegenwoordig glanspleister. Hiermee wordt wandafwerking naar een hoger plan getild en wordt het onmogelijke mogelijk. Deze eeuwenoude afwerkingsmethode is bij Afbouwteam dan ook niet onbekend en kunt u door ons professioneel laten verzorgen.

In het oog springende gladde wandafwerking

Glanspleister bestaat uit een mengsel van kalk en marmerstof, waarmee een zeer gladde afwerking van een wand kan worden bereikt. Het zorgt voor bijzondere effecten die in het oog springen en een karakteristieke uitstraling geven. Op alle soorten wanden, ook in de keuken, natte ruimten en douchecabine. Stucco, betonlook? Rustiek, tijdloos, strak en modern? Glanzend, mat of satijnlook? Uitstekend reinigbaar, stoot-, kras-, en slagvast. Alles is mogelijk!

Iedere wand uniek

Met glanspleister is iedere wand uniek en kan in iedere gewenste kleur worden aangebracht. Het aanbrengen van glanspleister vraagt echter wel om vakkundigheid en professionaliteit in de afwerking.

Uiterst professioneel

Voor een prachtig eindresultaat kunt u terecht bij ons . Glanspleister en andere vormen van wandbekleding worden door ons uiterst professioneel aangebracht.