Afbouwteam

Vraag vrijblijvend offerte aan!


REFERENTIES

Referenties van onze klanten
Mevr. boesjes, Apeldoorn
Volgens afspraak is mijn woonkamer snel en netjes gestuukt. Spiegelglad. Wie zegt dat stukadoors rommelmakers zijn moet met deze firma zaken gaan doen.
Niks rommel, alles keurig afgeplakt en opgeruimd , Een pluim.

Dhr. Jansen, Arnhem
Prima stukwerk! Prettige vent, die Serkan. Denk goed mee en is flexibel. Jammer genoeg is het plafond van een van de slaapkamers een klein beetje gaan scheuren bij het witten, maar ja, daar hadden ze me voor gewaarschuwd. Dus was eigen risico. De rest is goed strak! Mogen zeker nog eens komen.

Mevr. Gerritse, Barneveld

Alles volgens afspraak uitgevoerd. Serkan is langs geweest voor een prijsopgaaf, heb hierna een scherpe offerte gekregen voor stucwerk. Vakwerk geleverd.

Dhr. , Arnhem
Vakbekwaam en snel. Goede service naderhand, wanneer dat nodig is.


Mevr. Rozenberg, Amersfoort
Wij hebben in eerste instantie alleen de beneden verdieping en eerste verdieping laten spagtelputzen door Afbouwteam. We waren erg tevreden over het resultaat. Uiteindelijk hebben we ons gehele huis laten afwerken. Het contact met Serkan verliep heel prettig, hele korte lijntjes. Andere werklui hadden een muur in een slaapkamer beschadigd. Serkan heeft dit kosteloos opgelost. Wij hebben hele goede ervaringen met Afbouwteam en met name de samenwerking met Serkan.

Dhr. van den Broek, Zeist
Het werk is zeer netjes en vakkundig uitgevoerd. Goede communicatie. Klasse werk geleverd door Afbouwteam.

Dhr. van Alphen, Veenendaal

Goed werk, op korte termijn gerealiseerd, prettig en correct contact, vaste prijsafspraak. Wij zijn zeker tevreden!!

Mevr. , Warnsveld
Zeer tevreden. Deze stucadoors kun je met vertrouwen inhuren! Voor een scherpe prijs wordt er zeer strak werk afgeleverd. Alles wordt netjes afgeplakt en nadien ook weer opgeruimd.


Dhr. Geurts, Broekhuizenvorst
Goede stukadoor die snel kan schakelen. Een dag later dan gepland, wat voor ons overigens geen probleem vormde, is Han afbouw begonnen aan de klus. Met afwisselend twee en drie stukadoors werd de klus in vijf dagen afgehandeld. Op een aantal schoonheidsfoutjes na een prima strak resultaat. Communicatie blijft lastig, maar dat was bekend. Serkan zelf is goed bereikbaar indien nodig. Bij de eindoplevering was hij niet aanwezig zodat genoemde schoonheidsfoutjes (nog) niet opgelost zijn. Voor een klein deel van de opdracht komen ze conform afspraak echter later nog terug; ik heb er alle vertrouwen in dat dit goed tot beider tevredenheid wordt opgelost. Wat mij betreft is Afbouwteam aan te bevelen!

Dhr. Wittenhorst, Zevenaar
Prima stucadoorsbedrijf, Komt vooraf netjes werk opnemen. Inderdaad moeilijk communiceren met de stuccers ivm taal. Echter bij de opstart is Serkan er zelf bij en de mensen weten wat ze moeten doen en dat doen ze ook. Alles wordt netjes afgeplakt, geen rotzooi. Enige was dat ze onze trap hadden gebruikt die er daarna ook uitzag als een gestuct geheel. Geen probleem want Afbouwteam heeft netjes een nieuwe trap geleverd. Het duurde alleen iets langer dan gepland, maar leverde voor ons geen probleem op. Het uiteindelijke resultaat: Als we oneffenheden vonden konden we gewoon bellen en Serkan kwam met zijn mensen om alle kritische punten weer op te lossen.

Dhr. Demedts, Venlo

Wij zijn erg tevreden met het werk dat Han Afbouw heeft geleverd. Vriendelijk en zeker hard werkende medewerkers. Ook Serkan Han die de offerte is komen opmaken is een zeer vriendelijke en mee denkende man met kennis van zaken. Er wordt een duidelijke offerte opgesteld zodat je weet wat je kunt verwachten. Ook hebben ze de woning netjes achtergelaten. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Mevr. Hooijer, Zwolle

Afbouwteam levert prima werk af, het stucwerk is goed en ze werken snel. Ook goede service, er kwamen bij ons na verloop van tijd scheurtjes in de vensterbanken aan de buitenkant na hevige regenval. ik heb hierover gebeld en dit zijn ze netjes komen herstellen. Mvg, Van Amstel uit Zwolle

Mevr. Job, 's-heerenberg

Prettig bedrijf, zeer goede vakmensen in dienst. Goede communicatie met Serkan Han. Vinden het belangrijk goed werk te leveren en hun naam hoog te houden. Ook als iets niet is gegaan zoals afgesproken, wordt dat keurig opgelost. Echt een aanrader.

Mevr. Schats, Utrecht

Ze leveren echt top werk ze komen netjes hun afspraken na. Ze zijn snel en netjes voor de volgende keer zeker Afbouwteam.

Dhr. Kloppenburg, Nijmegen
Prima vakwerk en prettig om mee te werken.

Dhr. van de Beek, Veenendaal

Zeer tevreden, werken netjes snel en precies.

Dhr. Lanjouw, Doetinchem

Op zeer korte termijn  het werk naar tevredenheid afgerond. Superstrakke wanden. Aanrader!

Dhr. Borggreve, Bemmel

Erg tevreden over de werkzaamheden die Han Afbouw bij ons hebben gedaan. 3 stukadoors hebben binnen een dag de klus geklaard. Er is mooi, strak en snel gestukt. Het contact liep via Serkan Han; een prettig persoon om mee te overleggen. Kortom, een aanrader!

Dhr. Joosten, Duiven

Prima werk geleverd. Alles conform afspraak. Toen paar puntjes niet helemaal strak waren, werd dit keurig de volgende dag opgelost.

Mevr. van Bijl, Ede gld

De samenwerking  is mij prima bevallen. Flexibel, betrouwbaar en afspraak is afspraak. Super strak werk afgeleverd, ik ben erg tevreden! Kortom een aanrader.

Dhr. Roetman, Amersfoort

Ze waren op zeer korte termijn beschikbaar en hebben het werk keurig en snel uitgevoerd. Het stucwerk ziet er zeer strak uit en ze hebben de werkplek keurig netjes weer achtergelaten. Het zijn professionals die wij iedereen kunnen aanbevelen.

Dhr. Mulders, Deventer

Prima werk afgeleverd en alles zeer netjes achtergelaten. Prima

Dhr. van Woudenberg, Culemborg
Fam van Woudenberg Culemborg Bijzonder blij met het resultaat. Echt spiegelgladde wanden en plafond. Het werk is helemaal volgens afspraak gedaan en wij zijn zeer tevreden!

Dhr. van Veldhuizen, Arnhem
Wegens omstandigheden hadden we met spoed een stucadoor nodig. Serkan is vrijdagavond langsgekomen, heeft ter plaatse een goede offerte gemaakt en is zatermiddag langsgekomen om de muren voor te behandelen. De zondag erna stond er een groep van 5 stucadoors op de stoep, die in 1 (!) dag ca. 175m2 perfect strak hebben afgestuct. We waren verbijsterd door de snelheid en kwaliteit. Complimenten en een absolute aanrader!

Mevr. Konings, Arnhem
Goede stucadoors, goed afgewerkt, binnen de tijd die is aangegeven. Het werk naderhand wordt gecontroleerd en (eventueel) hersteld. We zijn tevreden!

Dhr. Vermeulen, De meern
Prachtig werk geleverd door de heren. Prachtige strakke wanden en plafon in huiskamer. Ook de overloop en badkamer super strak.. Komen alle gemaakte afspraken na. Harde werkers, ze hebben amper tijd voor een kopje koffie. Als je een stucadoor nodig hebt..... zou ik zeggen Afbouwteam!!!!! Afbouwteam hartstikke bedankt en tot de volgende klus. Afz. Tim en Jacqueline Vermeulen uit de Meern.

Mevr. Schiphorst, Oosterbeek

Werkelijk SCHITTEREND stucwerk geleverd in mijn jaren 30 woning. Het huis is van top tot teen gestuct en ik ben helemaal content, en heb al verscheidene complimenten van kenners ontvangen over de kwaliteit van het stucwerk. Vanwege de (kerst)vakantie periode liep e.e.a. qua planning niet helemaal goed, maar het resultaat compenseert hiervoor. Bij een nieuw huis zal ik ze zeker weer benaderen voor het stucwerk.

Dhr. Verhagen, Arnhem
Zeer betrouwbaar, goede communicatie, zeer vakkundig werk geleverd. Komt alle afspraken na.

Dhr. de Groot, Apeldoorn
Ze hebben netjes gewerkt! Ik ben dan ook zeer tevreden over het totale verloop van de opdracht. In goed overleg is de opdracht netjes en volledig uitgevoerd. Ook werd de vloer netjes afgedekt om de rommel te beperken e.d. Prima!

Dhr. Kemman, Ede gld
Het stucwerk voor zowel de wanden als het plafond is prima uitgevoerd. De mensen werkten netjes en waren vriendelijk. Een prima bedrijf!

Dhr. van Loozenoord, Elst gld

Al het stucwerk ziet er prachtig glad en strak uit. De klus is precies volgens planning uitgevoerd.


Op de website van werkspot.nl kunt u alle referenties nalezen. Klik op de link:

http://www.werkspot.nl/profiel/afbouwteam/referenties